Transport si retururi


Transport in Romania

Livrare in reteaua Urgent Cargus: 20 Ron (livrare in 24h-48h) la valori sub 250 Ron
                                                      0 Ron la comenzi cu valori peste 250 Ron

In afara reteaua Urgent Cargus coletele vom livra prin Posta Romana.

Tarifele pentru strainatate gasiti pe site-ul: www.posta-romana.ro

Pentru livrari in strainatate vom comunica pretul transportului in functie de comanda, In Europa cca 75 ron pana 10 kg.

Este important sa aveti completat in contul de client un numar de telefon la care sa puteti fi contact in cazul in care intervin diverse probleme sau dorim sa va contactam in legatura cu o anumita comanda plasata. Pentru comenzile expediate prin curier rapid este strict necesar sa ne oferiti un numar de telefon! Expedierea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs., de regula in 24 – 48 ore din momentul confirmarii comenzii (de luni pana vineri). In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntandu-va in prealabil despre aceasta situatie. Expeditia se face numai prin firme de curierat cu care societatea noastra are incheiate contracte de colaborare. Respectiv: ( Posta Romana / FanCourier )
Daca au trecut 6 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati.

Retur

In termen de maxim 14 zile de la primirea coletul puteti sa returnati coletul, daca produsul/produsele nu va sunt potrivite. Trebuie sa ne anuntati in prealabil daca urmeaza sa faceti retur. Coletele retur se expediaza prin Urgent Cargus la datele de contact din rubrica "contact". Nu expediati colete in sistem ramburs! Coletele trebuie expediate in regim normal, (nu ramburs) la primire va fi verificat continutul pentru a constata daca este in stare buna (produsele nu trebuie sa fie purtate, sa miroase a parfum, trebuie sa contina eticheta originala). Banii se restituie in cont bancar sau prin mandat postal in maxim 15 zile de la primirea coletului, sau puteti opta pentru alte produse in schimb.

Important: Taxele de retur sunt suportate de catre client în ambele direcții atat pentru returnare cat și pentru comenzile de înlocuire a retururilor, daca doreste restituirea banilor reprezentand contravaloarea produsului. In cazul in care clientul opteaza pentru schimbarea produsului returnat cu un alt produs, din noua comanda va fi scazuta suma de 5 ron! (echivalentul aproximativ al costurilor de retur)


Coletele trimise de catre dvs, printr-un alt curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate. Va rugam sa anuntati inainte de a expedia un colet. Coletele neanuntate vor fi refuzate!


CONDIȚII DE RETUR

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat:

  • să nu fie deteriorat
  • să nu fie purtat
  • să aiba eticheta B*fashion
  • să nu miroasa a fum, parfum, etc
  • să conțină documentele originale cu care a fost livrat